Rólam

Az üzleti tervezés minden vállalkozás joga és kötelessége kellene hogy legyen, sokan mégis idegenkednek tőle.

Van aki érzi, hogy ez az üzlet menni fog, meg minek a sok bullshit meg tervezgetés, csinálni kell. Belevág, mert van pénze, majd valamiért megakad az üzlet. A növekedés nem indul be, a források elapadnak.

Van aki azért nem készít tervet, mert az ötlet fantasztikus, akkor meg minek. Mindenki örüljön, hogy beszállhat egy kiváló növekedési potenciállal rendelkező vállalkozásba.  Aztán csak nem jön az a befektető.

Van aki ha tervez is, kényszerből, hogy megfeleljen a banki hitelelbírálónak, a pénzügyi befektetőnek, a pályázati kiírásoknak. Kínkeservesen elkészül a terv, de vajon reális? Az Excel mindent elbír a pályázat érdekében?

Jó lenne még indulás előtt látni, hogy a terveid mennyi pénzt jelenthetnek ténylegesen?

ELHISZED, HOGY HA LÁTNÁD, JOBB DÖNTÉSEKET HOZNÁL?

Nekem nem célom, hogy megtanítsalak az Excel összes titkára. Az sem, hogy pénzügyi gurut faragjak belőled. Miért tenném? Ha vállalkozó vagy, soha nem lesz szükséged ilyen mélységű tudásra. Miért fordíts rá rengeteg időt, energiát és pénzt?

Én személyre szabott, egyszerűen kezelhető és frissíthető, automatikus Excel modellekkel segítek. Atomjaira bontom terveidet, vállalkozásodat, majd ezeket egy egyszerűen áttekinthető táblába rakva magadra hagylak. Te magad tervezel, építesz. Képes leszel arra, hogy valamennyi új ötleted pénzügyi eredményét magad teszteld akár ezerszer, majd a különböző változatokat látva eldöntsd:

ÉLETKÉPES, JÖVEDELMEZŐ, AMIT TERVEZEL?

VAGY JOBB, HA ÚJ ÁLMOKAT KERESEL MAGADNAK?

Közel 10 évig foglalkoztam több milliárdos árbevétel- és költség modellezéssel telekommunikációs területen. Dolgoztam együtt műszaki szakemberekkel, marketingesekkel, pénzügyesekkel.

Modelleztem le műszaki nyilvántartó-, értékesítési jutalék számoló-, költségfelosztó rendszert. Építettem fel komplex tervező modellt, amellyel egy több tízmilliós szoftvert sikerült kiváltani. Az addigi munkafolyamatok a töredékükre rövidültek, az operatív munkát már nem én végeztem, hanem olyan marketinges és adminisztratív kollégák, akik addig azt hitték, az Excel kezelése és a pénzügyi tudás is egyfajta perverzió.

Folyamatosan jártam cégről cégre újabb kihívásokat, projekteket, és ezáltal tapasztalatot szerezve, amíg úgy döntöttem megpróbálom megmutatni a kis- és középvállalkozásoknak is, hogy a tervezés nem csak a nagy cégek kiváltsága.

A célom az, hogy az induló, vagy már működő vállalkozások ne kockáztassák feleslegesen addig megszerzett vagyonukat. Ne legyenek olyan üzletek, amelyek szépülnek, de soha nem nyitnak meg. Ne a vállalkozás indítása után pár hónappal jöjjenek rá a vállalkozók:

NEM KELLETT VOLNA. NEM ÍGY KELLETT VOLNA. NEM EZT KELLETT VOLNA.

Ne feledd, biztos megélhetést és kiszámíthatóságot csak precíz tervezéssel lehet teremteni!

Ha…

– vállalkozásodat személyre szabott, teljes körű tervvel alapoznád meg,

– ha különböző nyilvántartásokat kezelnél, alakítanád őket pillanatok alatt mini CRM rendszerré,

– pontos, gyors és automatikus árajánlatot adnál

– vagy csak nem tudod, milyen adminisztratív dolgok vették el eddig idődet,

lépj velem kapcsolatba!