Induló vállalkozásoknak

Vállalkozást akarsz indítani? Belefáradtál az alkalmazotti létbe, és hobbidból szeretnél megélni? Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne gondolkozott volna el még ezen. Hiszen mindenki álma, hogy a hobbija legyen a munkája.

indul

VAJON MEGÉRI?

Van egy jó terved, terméked, de bizonytalan vagy, hogy termel-e elég nyereséget. Amikor elmeséled az ismerőseidnek, bátorítanak, vagy legyintenek. Kinek van igaza?

Pontos kalkuláció nélkül nem hozhatsz meg fontos döntéseket. Ki tudja, lehet életed üzletét szalasztod el. De lehet rémálmaid üzletét hozod össze, és pár hónapon belül fel kell adnod álmaid.

Hányan futottunk bele az utcán sétálgatva olyan üzletekbe, amelyeket hónapokig csinosítottak, sosem nyíltak meg, majd kikerült rájuk a kiadó/eladó tábla.

MIT KELL FIGYELEMBE VENNI A DÖNTÉSNÉL?

– induló költségek

– fix kiadások havi/időszaki bontásban

– termék/szolgáltatásértékesítéshez kapcsolódó változó költségek

– egyéb változó költségek (pl. marketing)

– rejtett költségek

– élőmunka szükséglet

– adók, járulékok

– szűk keresztmetszetek

– ésatöbbi..

MIÉRT ENGEM VÁLASSZ?

Közel 10 éves multinacionális kontrolling tapasztalat van a hátam mögött. Mindenki tudja, hogy nem elég egy, induló pénzügyi terv. A piac állandó változásban van. Aki profi, folyamatosan újratervezi tevékenységét. A közepes- és nagyvállalatok évente legalább 3 pénzügyi tervet készítenek, havonta figyelik a terv-tény eltéréseket. Ehhez magasan képzett, jól fizetett kontrollerek állnak rendelkezésre.

Tapasztalatból tudom azt is, hogy nem kell profi üzleti tervezőnek lenned ahhoz, hogy mindezt megvalósítsd. Nem szükséges kizárólag erre alkalmazottat felvenned, ha vállalkozásod nem termeli ki költségét. Átlátható, automatizált Excel modellek állnak rendelkezésedre. Elég egyszer megvenned, és saját magad töltheted fel termékeiddel. Igény esetén bármikor személyre szabható, frissíthető.

Válogass ingyenes kalkulációs tábláim közül, személyre szabott template készítéséhez pedig vedd fel velem a kapcsolatot!